Transportmanagement

Wij hebben een platform ontwikkeld waarin u elk pakket kunt managen en transporteren, zowel nationaal als internationaal naar zowel B2B als B2C, waarbij u gebruik kunt maken van onze voordelige verzendtarieven. Afhankelijk van de gegevens van het te verzenden pakket, zal ons systeem de meest geschikte en voordeligste mogelijkheid aanbieden. U kunt de track & trace inzien, de benodigde labels/documenten genereren en tevens kunt u rapportages maken en exporteren.
Behalve de standaard verzendoplossingen, kunnen wij u ook maatwerk aanbieden.

A&D ondersteuning

  • Leveringsondersteuning
  • Track and Trace
  • Probleemoplossing
  • Rapportage
  • Toegewijde Accountmanager

Kostenbesparing

U heeft de keuze uit verschillende transporteurs We maken ook gebruik van lokale koeriers voor afwijkende formaten, lokale koeriers in het buitenland voor snellere leveringen en hebben we een dagelijkse injectie mogelijkheid in Duitsland en België. U heeft de keuze om gebruik te maken van uw eigen contracten maar u kunt daarnaast ook wereldwijd verzenden tegen onze kortingstarieven.

Klaar om te beginnen met onze koeriersdienst aan te bieden? Vul enkel de informatie in op het contactformulier en een medewerker van A&D Delivery zal contact met u opnemen om te kijken wat we voor uw onderneming kunnen betekenen. Het is snel en makkelijk om de levering dezelfde dag te plannen, dus waarom wachten?

Same Day Delivery

Een eigen bezorgdienst, snel betrouwbaar en persoonlijk.

Meld uw pakket aan