Verzend & E- Fulfilment partner ECC Europe 

E-Commerce Center BV (ECC) is een ervaren leverancier van fulfilmentdiensten voor de E-commerce sector. ECC is al 15 jaar actief in deze markt en is gespecialiseerd in het verzorgen van voorraadbeheer en orderpick & pack voor (eind) gebruikers in een groot aantal landen in Europa, de VS, Zuid-Amerika, Azië, Afrika, het Midden- Oosten. en Australië. Door de jaren heen heeft ons bedrijf zich verder ontwikkeld als fulfilmentpartner voor de B2B- en B2C-marktsegmenten. ECC kan worden vertrouwd met al uw behoeften op het gebied van vrachtlevering en distributie, en biedt een op maat gemaakte oplossing voor elk logistiek.

Locatie
Onze DC (Distributiecentrum) bevindt zich in het zuiden van Nederland (Heerlen) op het strategische drielandenpunt met Duitsland, België en Nederland. Ons DC beslaat 8.000 vierkante meter, is geoptimaliseerd met de nieuwste technologie en is volledig geautomatiseerd, waardoor we uw efficiënte producten over de hele wereld kunnen beheren en verspreiden.

Strategisch, extra service en zekerheid
• Door zijn strategische ligging biedt ECC flexibele leveringen op dezelfde dag en de volgende dag in Duitsland, België en andere EU-landen.
• ECC biedt naast snelle leveringen ook extra service tijdens het logistieke proces, zoals bijvoorbeeld het fotograferen van elke bestelling.
• Speciale aanvullende online trackingtool Tracey, met realtime dagelijkse en maandelijkse rapporten
• Ons DC heeft meerdere beveiligde kooien voor opslag van waardevolle producten.

Uitbreiding
Sinds 2022 beschikken we over een extra DC van 10.000 m2 in Hoensbroek en zal er in 2023 gestart gaan worden met de realisatie van een compleet nieuw extra DC in Landgraaf.